• Imprimeix

Nova convocatòria de subvencions per al foment de l’adquisició de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats al servei de taxi i a usos comercials

L'11 de maig de 2018 s’ha publicat la convocatòria d’ajuts per al foment de l’adquisició de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats al servei de taxi, a un ús comercial i a altres serveis que operen en zones de protecció especial de l’ambient atmosfèric.

11/05/2018 09:05
imatge

A partir del 12 de maig i fins l’11 de juliol es poden sol·licitar subvencions per compres ja efectuades de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats tant al servei de taxi com a altres usos comercials i de serveis. Els beneficiaris poden ser professionals o empreses que hagin comprat un vehicle d’aquestes característiques des del 10 de febrer de 2017 fins a la fi del termini de la convocatòria, i que operin a la zona de protecció especial de l'ambient atmosfèric. Es disposa d’un import total de 300.000 euros.

L’objectiu final és millorar la qualitat de l’aire en aquesta zona promovent la renovació del parc de vehicles que hi circula amb vehicles de baixes emissions de contaminants a l’atmosfera.