• Imprimeix

Publicat el nou document de l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya resultant del procés de participació

Entre els mesos de març i juny de 2017 s’ha desenvolupat el procés de participació ciutadana de l’Estratègia per donar a conèixer la proposta de continguts d’aquest full de ruta, a la ciutadania en general, i als sectors més vinculats amb la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat en particular, i recollir aportacions i esmenes als objectius estratègics i a les accions. Durant el procés s’han rebut més de 700 aportacions, que han permès reorientar significativament l’enfocament de l’Estratègia.

08/08/2017 11:08
Estratègia és natura

Podeu consultar el document resultant juntament amb l’informe final de resultats i de retorn del procés de participació pública, que recull les aportacions rebudes mitjançant diferents canals de participació. També trobareu les dues presentacions de la sessió realitzada el passat 26 de juliol al Palau Robert.

Podeu fer arribar les vostres valoracions a: spen.tes@gencat.cat

Durant el mes de setembre es publicarà la resta de documentació que conformarà l’Estratègia, és a dir la diagnosi, el sistema d’avaluació i seguiment de l’Estratègia, l’anàlisi econòmica i el glossari.