• Imprimeix

Iniciat el període de presentació de la declaració anual d’emissions i transferència de contaminants PRTR 2016 per a explotacions ramaderes

Fins al 30 d’abril les explotacions ramaderes afectades pel Registre PRTR-CAT poden notificar les dades corresponents a l’any 2016.

20/04/2017 10:04
Foto_PRTR

E-PRTR són les sigles de European Pollutant Release and Transfer Register (Registre Europeu d'Emissions i Transferències de Contaminants), aprovat per la Comissió Europea el febrer de 2006. Les explotacions ramaderes afectades disposen d’un esborrany de declaració que han de confirmar a través de l’aplicació web disponible a la pàgina del PRTR-CAT. El termini de lliurament de la declaració finalitzarà el proper 30 d’abril per a aquestes activitats.

Com l’any passat, les explotacions ramaderes afectades per aquest Registre també hauran de confirmar, conjuntament amb la declaració PRTR, la Comunicació de resultats de controls per donar compliment a l’article 22.1 del Reial decret legislatiu 1/2016, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de prevenció i control integrats de la contaminació.