• Imprimeix

Informació del seguiment de l'avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l'aire per NO2, activat el dia 21/06/2018

En relació amb l’avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire per diòxid de nitrogen(NO2) a la zona de protecció especial (ZPE), que va efectuar la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic el dia 21 de juny de 2008, us informem que l’avís preventiu continua vigent durant el dia d’avui ja que es mantenen les condicions que van donar lloc a la seva activació. Demà dia 23 de juny, si es compleixen les previsions de millora de la qualitat de l’aire per la reducció de trànsit dins de l’àmbit urbà, demà quedarà automàticament desactivat l’avís preventiu.

22/06/2018 10:06

S’adjunta informe sobre l’avaluació dels nivells de contaminació de NO2 durant el període comprès entre el dia 19/06/2018 i el 22/06/2018, fins a les 09.00 h. En aquest sentit, es durà a terme un seguiment de l'evolució dels nivells i s’informarà del seu estat, a diari, fins a la seva finalització. També podeu seguir l’estat de l’avís al web airenet.gencat.cat.

Al Canal Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya hi trobareu les principals mesures i recomanacions a adoptar per tal de reduir l’exposició a la contaminació i els riscos per a la salut derivats de la contaminació de l’aire. Hi podeu trobar, a banda de recomanacions de caire general, les mesures de precaució addicionals a adoptar davant de situacions amb nivells elevats de contaminació dirigides als col·lectius més vulnerables i també a la població en general.

Així mateix, s'adjunta un document amb un seguit de mesures per reduir les emissions de NO2.