• Imprimeix

El 27 de setembre celebra el Dia Mundial del Turisme

El Dia Mundial, sota el lema "El turisme sostenible com a instrument de desenvolupament", en sintonia amb l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, 2017, estarà dedicat a explorar la contribució del turisme als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

18/09/2017 12:09
Logotip Dia Mundial del Turisme

En el context de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), l'Any Internacional aspira a impulsar canvis en les polítiques, en les pràctiques empresarials i en el comportament dels consumidors, amb l'objectiu de fer del turisme un sector més sostenible que pugui contribuir a assolir aquests ODS.

Les celebracions oficials del Dia Mundial del Turisme, 2017, tindran lloc a Qatar i s'estructurarà al voltant de dues sessions: «El turisme com a motor de creixement econòmic» i «El turisme i el planeta: compromesos amb un futur més verd».

A més, hi haurà un grup de reflexió d'alt nivell que s'ocuparà d'obrir el debat sobre el potencial del sector per promoure la conservació de les cultures i l'entesa mútua.