• Imprimeix

Subvencions per fomentar la identificació i l'esterilització dels animals de companyia

El seu objectiu és el foment de la identificació i esterilització dels animals de companyia, entenent com a tals gossos, gats i fures.

10/07/2018 08:07
animals de companyia

Aquesta subvenció està destinada a ens locals i entitats de protecció i defensa dels animals inscrites al Registre d’associacions de protecció i defensa dels animals que hagin realitzat actuacions d’identificació i esterilització d’animals de companyia durant tot l’any 2017. Les actuacions subvencionables són les següents:

  • Actuacions d’identificació i esterilització d’animals de companyia que estiguin en un centre d’acollida inscrit al registre de nuclis zoològics de Catalunya.
  • Actuacions d’identificació i esterilització de gats que formin part d’una colònia controlada, entenent com a tal, la localització autoritzada per l’ens locals en què viuen de manera habitual un grup de gats no socialitzats amb els éssers humans.
  • Actuacions d’identificació i esterilització d’animals de companyia mitjançant campanyes promogudes per ens locals o entitats de protecció i defensa dels animals adreçada a la població.