• Imprimeix

Saps que és un Marketplace? Vols apuntar-t’hi?

En el marc de l’Acusticat II Congrés d’Acústica de Catalunya, el dijous 26 d’abril tindrà lloc aquesta sessió d’intercanvi que relacionarà participació pública i ciència ciutadana. El Marketplace és un espai on es troben empreses, entitats, institucions, grups de recerca i particulars per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient i el soroll i desenvolupar nous projectes.

16/04/2018 07:04
logo

Després d’un espai de ponències generals i de Pecha Kucha (ponències breus de 5 minuts) en l’àmbit de participació pública i ciència ciutadana, els participants del Congrés disposaran d’un espai de trobada per a posar en comú inquietuds, intercanviar experiències i compartir plantejaments des de diverses perspectives, i afavorir la identificació de punts d’interès comuns per col·laborar en projectes concrets relacionats amb la participació i la ciència ciutadana.

Si vols concertar una trobada amb algun dels ponents que consten al programa que adjuntem, envia un correu a: lunatg@diba.cat abans del 23 d’abril de 2018.