• Imprimeix

Trobada de joves a la VI Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta

El 27 de febrer, 120 joves i 40 professors de secundària de centres d’arreu de Catalunya compartiran els compromisos i les accions que estan desenvolupant els centres per donar resposta a les problemàtiques ambientals locals i globals.

27/02/2018 14:02
confint

La VI Conferència Catalana del projecte internacional Tinguem Cura del Planeta en el qual participen una trentena de centres de secundària s’insereix en el cicle de Conferències que aquest projecte promou a nivell local, estatal i europeu, amb l’objectiu d’afavorir l’intercanvi i el coneixement sobre les problemàtiques socio-ambientals més enllà del propi territori i la connexió amb les globals. Com a resultat d’aquesta Conferència, els joves preparen accions comunicatives per sensibilitzar la població i redacten un manifest de responsabilitats i compromisos que es presentarà davant les autoritats competents per promoure el canvi de les polítiques ambientals.

Durant aquest curs 2018, al mes de maig, tindrà lloc també la Conferència Europea a Lisboa on assistiran 2 representants catalans que hauran estat escollits pels propis joves en les conferències catalana i la Conferència estatal.