• Imprimeix

Es publiquen els materials gràfics del projecte "Cartografia dels hàbitats litorals de Catalunya"

Es tracta de tres galeries: hàbitats litorals, perfils dels transsectes i platges.

06/10/2017 12:10
platja

Presentem una sèrie de materials gràfics del projecte “Cartografia dels hàbitats litorals de Catalunya” com un producte més del projecte i com a eina de divulgació.

Es tracta de tres galeries, on cada imatge conté una sèrie de camps identificatius i descriptius. Les podeu trobar dins la galeria general d’hàbitats que porta el nom de “Ambients marins i litorals”:

  • Galeria d’imatges dels hàbitats litorals, amb 53 imatges dels habitats litorals.
  • Galeria d’imatges dels perfils dels transsectes de les estacions de mostreig. Es tracta de 143 esquemes corresponents a transsectes de les comunitats d'organismes realitzats en 143 indrets de substrat rocós del litoral català. El seu objectiu es representar gràficament la diversitat i distribució d’espècies en l’espai en relació la inclinació o perfil de la roca.
  • Galeria d’imatges de les platges de Catalunya, conté més de 500 imatges de les platges de Catalunya realitzades en el decurs del desenvolupament del projecte per tal d’il·lustrar la seva diversitat, sense ànim, però, de ser un reportatge visual i estètic.

 Aquest material està a disposició de tot tipus de públic: escoles, estudiants, entitats ambientals, consultores i administracions; per tal que el puguin utilitzar en els seus projectes i treballs relacionats amb el litoral català.