• Imprimeix

Jornada "El gas natural per al transport. Beneficis econòmics i mediambientals"

El 19 de setembre de 2017 es durà a terme una jornada anomenada "El gas natural per al transport. Beneficis econòmics i mediambientals" organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat i Gas Natural Catalunya.

19/09/2017 10:09
cartell

Segons l’Organització Mundial de la Salut, en els últims 5 anys la contaminació atmosfèrica ha augmentat un 8% en el món. Per a reduir les emissions i mitigar els efectes que deterioren el nostre entorn i la nostra salut, és necessari descarbonitzar el sistema energètic.

El sector del transport és clau en el desenvolupament econòmic i mediambiental del nostre entorn, repercutint de forma directa en la qualitat de l’aire que respirem.

El gas natural és una alternativa beneficiosa, ja que té un menor contingut de carboni que els combustibles convencionals, redueix les emissions de contaminants locals (òxids de nitrogen i sofre) i pràcticament anul·la les emissions de partícules sòlides sense cremar.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Sra. Mercè Rius i Serra, i la directora de Negocis Regulats Gas Espanya, Sra. Nuria Rodríguez Peinado.