• Imprimeix

El Tercer Sector Ambiental de Catalunya posa en marxa la campanya "Jo sóc donant ambiental" per animar a col·laborar amb les entitats ambientals

Té com a objectiu incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social amb un total de 34 projectes impulsats per 20 entitats ambientals de Catalunya.

22/06/2017 12:06
"Jo sóc donant ambiental"

La primera edició d’aquesta campanya es va posar en marxa a inicis de 2016, i en aquest moment la rellancem amb una nova web millorada tècnicament, i nous projectes i entitats amb les quals col·laborar. Al llarg de l’any anirem programant accions i establint aliances per a afavorir la difusió de la campanya i aconseguir el major nombre de donacions possible per als projectes i les entitats. L’objectiu és que el web de la campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ esdevingui el lloc de referència de les donacions a les entitats ambientals catalanes.

A la pàgina web podreu conèixer els projectes que estan portant a terme les entitats ambientals i comprovar la gran feina que estant fent per protegir i millorar el medi ambient.