• Imprimeix

Convocatòria de subvencions per al foment de l’adquisició de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats al servei de taxi i a usos comercials

El 9 de desembre de 2016 s’ha publicat la RESOLUCIÓ TES/2774/2016, d'1 de desembre, de convocatòria de subvencions per al foment de l’adquisició de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats al servei de taxi, a un ús comercial i a altres serveis que operen en zones de protecció especial de l’ambient atmosfèric per a l’any 2017.

09/12/2016 07:12
taxi

Es convoquen subvencions per adquirir vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats tant al servei de taxi com a altres usos comercials i de serveis per un import total de 300.000 euros.

Els beneficiaris poden ser professionals o empreses que hagin comprat un vehicle d’aquestes característiques des del 5 d’abril de 2015 fins a la fi del termini de la convocatòria, i que operin a la zona de protecció especial de l'ambient atmosfèric.

L’objectiu final és contribuir a la millora de la qualitat de l’aire en aquestes zones promovent la renovació del parc de vehicles que hi circula amb vehicles de baixes emissions de contaminants a l’atmosfera.