• Imprimeix

1r Premi Europeu de Desenvolupament Sostenible per premiar solucions concretes per assolir els ODS

Fins el 14.09.2018
S'obre el període presentació de candidatures d'aquest premi que el què vol és defensar projectes que serveixen de font d'inspiració a iniciatives que estan convertint els Objectius de Desenvolupament Sostenible en solucions i oportunitats concretes.

 

Quan

Data27.06.2018 - 14.09.2018

Afegeix al calendari de Google

El 2018, la Comissió Europea posa en marxa per primera vegada un Premi Europeu al Desenvolupament Sostenible que reuneix els esforços i la creativitat de persones, empreses i organitzacions. Els ODS són un conjunt de 17 objectius i 169 fites acordats a la Cimera de Desenvolupament de Nacions Unides, celebrada el 25 de setembre de 2015, representen la columna vertebral de l’Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible.

Tenint en compte el caràcter transversal dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, el Premi Europeu al Desenvolupament Sostenible es centra en un projecte específic vinculat al tema seleccionat anualment per l'Alt Nivell de les Nacions Unides.

En l'edició d'aquest any, el tema del premi és "Empoderar a les persones i garantir la inclusió i l'igualtat". El concurs està obert a quatre categories de parts interessades:

  • Joves
  • Organismes públics
  • Organismes privats
  • Societat civil.

Frans Timmermans i Jyrki Katainen, vicepresident primer i vicepresident de la Comissió Europea, respectivament, donaran a conèixer els guanyadors en una cerimònia de gran nivell que tindrà lloc a la primavera de 2019. El premi, de caràcter simbòlic i sense recursos econòmics, aporta una gran visibilitat que es pot traduir en un major interès públic i una cobertura més àmplia dels mitjans de comunicació.

On

Online