• Imprimeix

Acte de presentació de l'Estratègia

imatge gràfica

El 17 de juliol de 2018 el Govern de la Generalitat va aprovar l’Acord GOV/54/2018, de 17 de juliol, pel qual s'aprova l'Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya 2030, i s'estableixen els òrgans d'implantació, seguiment i avaluació.

Per poder donar a conèixer públicament aquest document, el proper 27 de novembre a les 17.30h s’organitza un acte al Palau de Pedralbes de Barcelona. L’acte serà presidit per l’Hble. Sr. Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, i comptarà amb una taula rodona amb representants dels diferents àmbits de l’Estratègia.

La sessió està adreçada especialment a les persones i organitzacions que han participat en l’elaboració de l’Estratègia, tot i que també està oberta a qualsevol persona interessada.

Si esteu interessats a assistir, heu d’omplir el formulari que trobareu a continuació. En uns dies, rebreu una confirmació de la inscripció juntament amb un targetó d’invitació a l’acte.

Per a qualsevol qüestió relacionada, podeu escriure a: sea.tes@gencat.cat.

Data d'actualització:  07.11.2018
Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari d'inscripció a l'acte de presentació pública de l’Estratègia

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Participació ciutadana.
Responsable del tractament: Secretaria General.
Finalitat: gestionar les dades de les persones físiques i jurídiques que prenen part en els processos i espais estables de participació ciutadana promoguts pel Departament.
Legitimació: exercici de poders públics.
Destinataris: les dades no es comunicaran a tercers, excepte en els casos previstos per la llei o quan ho hagueu consentit prèviament. Per a aquest tractament existeixen encarregats de tractament, en concret per a la provisió dels serveis TIC per compte del responsable i, en ocasions, per a l’organització de les sessions de debat presencials.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o l’oposició al tractament: http://territori.gencat.cat/tractament_dades_drets
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació consulteu la fitxa descriptiva del tractament que es farà de les vostres dades personals: http://territori.gencat.cat/tractament_dades_105