• Imprimeix

Activitats esportives

Els esports a la natura són habituals als diferents espais naturals protegits de Catalunya. Cal protegir la natura i evitar provocar molèsties a les espècies protegides de fauna i flora, també a les zones de cria.

Dins dels parcs naturals, espais d'interès natural, reserves naturals per a la fauna, reserves nacionals de caça i zones de caça controlada, caldrà una autorització quan es vulgui dur a terme aquestes activitats. Aquestes autoritzacions cal demanar-les als diferents òrgans gestors de cada espai.

També cal sol·licitar i disposar de l’autorització que emeten els Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat. 

Al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici aquestes activitats són prohibides.

En algunes zones concretes on l'escalada i l'espeleologia són incompatibles amb la conservació de la fauna amenaçada s'ha efectuat una regulació i senyalització específiques.

En els parcs naturals, parcs nacionals, espais d'interès natural, reserves naturals per a la fauna, reserves nacionals de caça i zones de caça controlada, si no hi ha ja una senyalització específica, caldrà que ens informem, abans de fer aquestes activitats, si n'hi ha alguna regulació. Per això cal que ens posem en contacte amb l'òrgan gestor de l'espai en concret al qual vulguem anar.

Per a més informació, vegeu els documents adjunts.

Dins dels parcs naturals, espais d'interès natural, reserves naturals per a la fauna, reserves nacionals de caça i zones de caça controlada, caldrà una autorització quan es vulgui volar a menys de 300 metres del terra. Aquestes autoritzacions cal demanar-les als diferents òrgans gestors de cada espai.

Al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici aquestes activitats són prohibides.
Dins dels parcs naturals, espais d'interès natural, reserves naturals per a la fauna, reserves nacionals de caça i zones de caça controlada, caldrà una autorització quan es vulgui dur a terme aquesta activitat. Aquestes autoritzacions cal demanar-les als diferents òrgans gestors de cada espai.

Al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici aquestes activitats són prohibides.
Data d'actualització:  13.09.2017