• Imprimeix

Directori de les consultories i les enginyeries ambientals

El directori de les consultories i enginyeries ambientals, té com a objectiu principal afavorir la visibilització i cohesió del sector, i esdevenir una eina que contribueixi a promoure la col·laboració i a donar a conèixer les empreses i els serveis que s’ofereixen, tant dins com fora del sector.

Actualment, el directori inclou 151 consultories i enginyeries que operen en l’àmbit de l’aigua; la biodiversitat; el canvi climàtic; l’energia; la planificació i avaluació ambiental; la producció i consum sostenible; els residus; l’aire; i altres àrees transversals com la comunicació i l’educació ambiental. En conjunt ofereixen una cartera de més de 100 serveis de consultoria i enginyeria ambiental.

La majoria d’empreses que formen part d’aquest directori (93%) tenen experiència treballant de forma agrupada o consorciada amb altres organitzacions (empreses, centres de recerca...). Gairebé el 60% tenen experiència presentant o executant projectes internacionals; i una de cada tres compta amb seu i/o oficina fora de Catalunya (28,5%).

El directori de les consultories i enginyeries ambientals està disponible en pdf, excel (.xls) i també en access (.accde).

Descarregant-se l’arxiu en format .accde (access 2007 o posterior) es té la possibilitat de fer cerques i consultes específiques per àmbit i tipus de servei que s’ofereix, així com per les característiques de l’empresa (seu fora de Catalunya, experiència en projectes internacionals, interès en missions comercials...). Per la seva banda, els arxius en .pdf i .xls contenen el llistat de totes les empreses (per ordre alfabètic).

Per a modificar dades o afegir-se al directori us podeu dirigir a la bústia de correu-e ads.tes@gencat.cat

Data d'actualització:  01.03.2017