• Imprimeix

Acte de commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient 2017

Premi Medi Ambient

Per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, el Departament de Territori i Sostenibilitat organitza l'acte de lliurament del Premi Medi Ambient 2017. Tindrà lloc el proper dimarts 6 de juny a les 18h, a l’Institut Botànic de Barcelona (Carrer del Doctor Font i Quer, 2, 08038).

El conseller de Territori i Sostenibilitat lliurarà els premis en les modalitats de “Projectes de recerca, desenvolupament i innovació” i “Iniciatives de protecció i millora del medi ambient”, aquest any emmarcades en la temàtica de la ciència ciutadana; i en la modalitat  de “Trajectòries de protecció i millora del medi ambient”.

L’acte serà presentat per la periodista Cori Calero.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del següent formulari.

Data d'actualització:  12.05.2017
Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari d'inscripció a l'acte de lliurament del Premi Medi Ambient 2017

Dia: 6 de juny

Hora: 18:00 hores

Lloc: Institut Botànic de Barcelona (Carrer del Doctor Font i Quer, 2, 08038)

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer del qual és responsable el Departament de Territori i Sostenibilitat. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar les dades de contacte del Departament. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al Servei d'Organització del Departament de Territori i Sostenibilitat, avinguda de Josep Tarradellas, 2-6, 08029 Barcelona, lopd.tes@gencat.cat.