• Imprimeix

Accessoris i eines per fer un hort urbà

Un leopold és un dispositiu concebut per cultivar coses en un entorn urbà. Es tracta bàsicament d'un recipient tèxtil suportat per una estructura tubular d'alumini o ferro. Aquest recipient, impermeable, és el que conté la terra necessària per poder cultivar; això s'ha anomenat unitat mínima de cultiu.

Kitchen Garden Aid és una eina de planificació per a persones que cultiven petites hortes. T'ajudarà amb les rotacions, les associacions i altres tècniques de cultiu. A començament de temporada, hi ha un moment en què planifiques què plantar a cada lloc; hi ha moltes regles a tenir en compte i cada planta té les seves preferències. Funciona així: primer crees un quadre al teu hort, després fas servir el programari per dibuixar i obtens avisos i suggeriments sobre la teva planificació.

El programa està inspirat en la idea square foot gardening (Horta a quadres) popularitzat per Mel Bartholomew, però no necessites tenir un hort d'aquest tipus perquè és útil per a dissenyar qualsevol tipus d'horta petita. Es tracta de programari lliure que, a més, és gratuït, cosa que facilita que el programa millori i fins i tot que puguis millorar la teva horta.

Informació relacionada

Data d'actualització:  21.01.2014