• Imprimeix

Experiències dels centres i informació per al professorat

Les actuacions dels centres

Fòrum Vic 2009

Fòrum a Vic (2009)

Els comitès ambientals dels centres educatius redacten, cada tres anys, el Pla d'Acció que volen portar a terme els propers tres cursos escolars, i que donen resposta a alguns dels reptes que s'han plantejat.

Aquest PA inclou una descripció de cadascuna de les actuacions que el centre realitza així com els criteris per a la seva avaluació, els quals li permetran reflexionar, consensuar i construir noves propostes de millora.

Valorant que no només aprenem de la nostra pròpia experiència sinó, també, de la dels altres, és important que compartim tant els avenços com les dificultats.

Per aquest motiu, hem creat dos espais de difusió d'algunes de les experiències realitzades per aquests centres. Per una banda, podreu trobar totes les actuacions que els centres han presentat als diferents Fòrums d'intercanvi que hem organitzat al llarg de diferents anys i, per l'altra, experiències rellevants vinculades a un àmbit temàtic concret.

En alguns casos hi trobareu, a més de la descripció de l'actuació realitzada, recursos i materials que els centres han fet servir i que volen compartir per ajudar a d'altres centres educatius que les vulguin desenvolupar.

Data d'actualització:  11.06.2014

Informació relacionada