• Imprimeix

Fòrum d'Escoles Verdes del Vallès Oriental, 24 de març

El passat 24 de març es va celebrar la Trobada Territorial d’Intercanvi de les Escoles verdes del Vallès Oriental al Museu de Ciències Naturals de Granollers “La Tela”. Hi han participat vint-i-dos centres educatius d’aquesta comarca tant d’educació primària com de secundària.

El tema d’aquest fòrum ha estat la participació. S’ha iniciat amb la benvinguda institucional del Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i del Sr. Josep Planas, subdirector general d’Informació i Educació Ambiental. A continuació, el Sr. Jordi Feu, professor de la Facultat d'Educació de la Universitat de Girona, ha presentat la ponència: Participació als centres: nou motius per creure-hi i un per pensar-s'hi.

Els 40 professors i professores participants han compartit i debatut sobre com s’organitzen en els seus centres per tal de promoure la participació de tota la comunitat educativa, les principals dificultats que es troben i quines estratègies poden ajudar a millorar-la.

Els més de 50 alumnes participants han presentat les actuacions que estan fent en els centres i han elaborat unes conclusions i unes propostes de millora que han presentat a la cloenda de la Jornada.

Data d'actualització:  20.04.2015