• Imprimeix

Fòrum d'Escoles Verdes d'Osona i Ripollès, 28 d'abril

El passat 28 d’abril es va fer la Trobada Territorial d’Intercanvi de les Escoles verdes d’Osona i Ripollès al Centre Cívic Frederica Montseny i al Museu Industrial del Ter de Manlleu. Hi van participar trenta-i-un centres educatius d’aquesta comarca tant d’educació infantil i primària com de secundària.

El tema del fòrum va ser l’entorn com a espai d’aprenentatge. Es va iniciar amb la benvinguda institucional del senyor Àlex Garrido, primer tinent alcalde de Manlleu, i del senyor Josep Planas, subdirector general d’Informació i Educació Ambiental. A continuació, el senyor. Miquel Sala, tècnic del Camp d’Aprenentatge del Bages, va presentar la ponència: L’entorn, espais d’aprenentatge i ambientalització curricular. Tres contextos, tres situacions.
Els 38 professors i professores participants van debatre sobre l’entorn com espai d’aprenentatge al centre, a l’entorn proper i al país per identificar els problemes amb què es troben i com poden solucionar-los.

Els més de 64 alumnes participants van presentar les actuacions que estan fent als centres mitjançant l’elaboració de pòsters i van fer una activitat pràctica, l’Hotel dels insectes, que es van emportar al seu centre educatiu.

Data d'actualització:  20.03.2015