• Imprimeix

Trobades d'escoles verdes

La Trobada d’Escoles Verdes és l’acte en què reben el Distintiu d’escola verda els centres educatius que han realitzat la formació corresponent i que, per tant, disposen d’un Pla d’Educació per a la Sostenibilitat. En aquest acte també es lliura el diploma de renovació a les escoles verdes que ratifiquen el seu compromís de millora contínua en l’educació per a la sostenibilitat. Des de l’any 2015, durant aquest acte es lliura a més el Premi Escoles Verdes.

XIII Trobada i Premi Escoles Verdes 2015

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot i la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del Departament d’Ensenyament, Teresa Pijoan, van lliurar el passat 28 de novembre els Premis Escoles Verdes 2015 i els nous Distintius d’Escola Verda en una trobada celebrada al Cosmocaixa de Barcelona.

Els premiats han estat:

1. En la categoria d’actuació singular directament vinculada al consum responsable:

  • L’espai d’intercanvi “De mans a mans”, de la Llar d’infants municipal La Ginesta de Sant Esteve Sesrovires
  • L’actuació “Volem ser consumidors responsables”, de l’Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès
  • El projecte “Pesa i pensa”, de l’Escola Sant Domènec de Sant Margarida i els Monjos

2. En la categoria de trajectòria de millora continuada en el procés d'ambientalització integral del centre, el premi ha estat per l’Institut Montsoriu d’Arbúcies.

En el transcurs de la jornada, també s’han lliurat els Distintius d’Escola Verda a 70 centres educatius de tot Catalunya que l’han rebut aquest any.

Data d'actualització:  16.02.2016