• Imprimeix

Procés de millora del Programa escoles verdes

Després de gairebé 20 anys de Programa, hem valorat la necessitat de reflexionar sobre el model actual d’acompanyament a les escoles verdes per al desenvolupament dels seus plans d’acció d’educació per a la sostenibilitat, amb l’objectiu de millorar la qualitat de les accions/projectes que desenvolupen els centres, reforçar la xarxa com un espai per a la transferència de coneixement i de bones pràctiques, per a la creació de projectes compartits i de models transferibles, així com, que disposi d’instruments per avaluar els resultats a nivell de Programa.

El dos Departaments coordinadors del Programa, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori i Sostenibilitat han iniciat una procés participatiu amb tots els agents implicats per revisar l’actual model i millorar el servei que s’està oferint als centres que formen part de la Xarxa d’Escoles verdes.

x

Aquest és l’esquema del procés participatiu de millora del model d’assessorament als centres del PEV que es va iniciar a finals de l’any 2017 i que es preveu finalitzar el curs escolar 2018-2019. Aquest procés ha començat amb una reflexió interna del servei liderada per les pròpies assessories, ha continuat amb els serveis educatius del Departament d’Ensenyament i ara segueix amb la reflexió del professorat.

Convidem al professorat implicat en el PEV a assistir a les sessions de participació que s’han organitzat arreu del territori amb la inscripció a aquest formulari:

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Procés de millora del model d’assessorament

Inscripció a les sessions del professorat.D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer del qual és responsable el Departament de Territori i Sostenibilitat. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar les dades de contacte del Departament. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al Servei d'Organització del Departament de Territori i Sostenibilitat, avinguda de Josep Tarradellas, 2-6, 08029 Barcelona, lopd.tes@gencat.cat.