• Imprimeix

L'Ambibús

02_ambibus

L'ambibús és la unitat mòbil d'educació ambiental del Departament que, des de 1993, dóna suport a les activitats de sensibilització ambiental que el Departament promou.

A l'interior s'hi instal·la una exposició temàtica (uns 72 m2) i s'hi organitzen activitats complementàries (tallers, xerrades, etc.).

L'ambibús el poden sol·licitar els ens locals interessats a col·laborar en la campanya de sensibilització que el Departament difongui en aquell moment. Actualment no conté cap exposició i, per tant, no està en periode de itineració.

L’ambibús va acollir l'exposició de la campanya "Respirem benestar" en el marc del Pla per a la millora de la qualitat de l’aire a la Regió Metropolitana de Barcelona.

Va viatjar durant 2 mesos per diferents ciutats de la regió metropolitana com Cerdanyola, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Castellbisbal, Hospitalet, Mollet, Cornellà, Castelldefels o El Prat de Llobregat.

S’hi van realitzar visites guiades i activitats per a escoles. L’activitat educativa va tenir com a focus principal la sensibilització del públic assistent envers la contaminació atmosfèrica, i al mateix temps donar a conèixer les mesures necessàries per prevenir i reduir l’emissió de certs contaminants atmosfèrics que afecten tot l’àmbit metropolità de Barcelona a través d’accions quotidianes.

expo
Data d'actualització:  31.10.2017