• Imprimeix

Reforç del transport públic

Què és la T-aire?

Els reforços del transport públic van acompanyats d’un nou bitllet exclusiu per als dies d’episodi ambiental per alta contaminació amb restriccions de trànsit. És l’anomenada T-aire, un títol multipersonal de 2 viatges integrats que es podrà utilitzar el mateix dia de la primera validació i que serà vàlid únicament en situacions d’episodi ambiental.

La T-aire estarà disponible a les 6 corones i el temps de transbordament serà el mateix que el de qualsevol títol integrat: 1 hora i 15 minuts per a la zona 1 i es va incrementant en 15 minuts més per cada zona addicional. El preu serà el de 2 viatges d’una T-10 aplicant un descompte del 10%.

La T-aire estarà disponible a les màquines de venda automàtica dels operadors de transport públic: TMB, FGC, Rodalies de Catalunya i Tram.

D’acord amb el protocol, s’activarà la venda en el moment en què la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic declari un episodi ambiental per alta contaminació amb restriccions de trànsit i es desactivarà un cop es declari la finalització de l’episodi.

Taire

Informació relacionada

Si no puc agafar el cotxe per restriccions de trànsit, quin transport públic puc agafar?

Durant els dies en que estiguin activades les mesures de restricció de vehicles es reforçarà el transport públic de l’àrea de Barcelona. 

 

 

Per mi és impossible anar a treballar amb transport públic. Què puc fer?

En la mesura del possible, intentar compartir vehicles el més net possible pels desplaçaments diaris.

Localitzar un "Park & Ride" que connecti amb el transport públic.

 

Per a més informació:

Data d'actualització:  17.10.2017