prova
  • Imprimeix

Presentació

Del 24 al 30 d’abril se celebra a Catalunya la 1a Setmana Sense Soroll (SSS).

Durant aquesta setmana se celebren tot un seguit d’activitats associades a la divulgació i la sensibilització dels problemes de la contaminació acústica, així com el seu control i les eines de gestió per poder reduir-la.

Aquestes activitats es duen a terme per tot Catalunya, amb la col·laboració de tots els agents implicats: administracions, ciutadania, centres escolars o empreses relacionades.

Les dates escollides per commemorar la Setmana coincideixen amb el Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll (International Noise Awareness Day – INAD), el 26 d’abril de 2017, que aquest any arriba a la seva 22a edició, iniciativa promoguda pel “Center for Hearing and Comunication”, organisme no governamental dels Estats Units que té com a objectiu ajudar a gent amb sordesa.

La SSS dóna continuïtat al Congrés Acústic de Catalunya, ACUSTI.CAT, que va tenir lloc en la seva 1a edició el 28 i 29 d’abril de 2016, amb caràcter biennal.

La SSS és una iniciativa del grup organitzador del Congrés ACUSTI.CAT, amb la coordinació del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Data d'actualització:  23.03.2017