Accés al contingut Accés al menú de la secció
Medi Ambient i Sostenibilitat
Inici
 

Actualitat Dijous, 28 de maig de 2015

Com participar al concurs Wiki Loves Earth

L’objectiu del concurs és aconseguir imatges dels diferents elements naturals de tot l’àmbit català que no tenen encara fotografia a la Viquipèdia. Les fotografies es poden carregar entre l’1 i el 31 de maig, independentment de quan hagin estat fetes. Per pujar-les cal un usuari a Wikimedia Commons, alliberar-ne els drets i afegir-ne una descripció i el codi d'identificació de l'espai o de l'element fotografiat.

 
 

Novetats

 
 • El Centre de Documentació de Medi Ambient recomana el "Manual dels hàbitats litorals de Catalunya" (28.05.2015)
  El Manual dels hàbitats litorals de Catalunya és un projecte pioner i innovador a la Mediterrània, fruït de la col·laboració entre el CSIC-CEAB de Blanes, l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i el Servei de Planificació de l'Entorn Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat.
 • Carbon Expo 2015 (28.05.2015)
  Del 26 al 28 de maig, el recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona acollirà la 12a edició de la fira Carbon Expo: la cita mundial més important de mercats de carboni, finançament del clima i transferència de tecnologia i d'energia.
 • Ecodesign Day "The fixers movement" (27.05.2015)
  L’Ecodesign Day, que es farà el 9 de juny durant la Barcelona Design Week 2015 (BDW), consta d’una conferència magistral i una sessió pràctica sobre disseny i sostenibilitat i el moviment "fixer", a càrrec de Kyle Wiens, CEO d’ifixit: empresa californiana que ha convertit aquesta nova tendència, basada en la reparació, en un negoci molt rendible.
 • Ja podeu participar en el concurs “Una abraçada Emystosa” (27.05.2015)
  La Fundació Emys convoca el concurs “Una abraçada Emystosa”, amb l'objectiu de promoure el coneixement de la tortuga d’estany i la problemàtica que l’afecta.
 • Jornades “Little Sidney” (27.05.2015)
  Del 28 al 31 de maig de 2015, la secció europea de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) organitza al Parc Nacional Donau-Auen (Àustria) les jornades Little Sidney: una conferència de retorn a escala europea de les conclusions del Congrés Mundial de Parcs 2014 (Sydney, Austràlia), adreçada als membres de la UICN que no hi van poder assistir.
 • Presentació de la Cartografia i el Manual dels hàbitats litorals de Catalunya (27.05.2015)
  El proper dimecres 27 de maig, a les 10 hores, a la sala d'actes de l'Institut de Ciències del Mar, es presentarà la Cartografia i el Manual dels hàbitats litorals de Catalunya: un projecte pioner i innovador a la Mediterrània, fruït de la col·laboració entre el CSIC-CEAB de Blanes, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i el Servei de Planificació de l’Entorn Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat.
 • Disponibles les dades d’emissions de CO2 de les instal·lacions catalanes sotmeses al règim europeu de comerç de drets d’emissió per a l'any 2014 (27.05.2015)
  La Direcció General de Qualitat Ambiental fa balanç dels 10 anys d’aplicació del règim europeu de comerç de drets d'emissió a Catalunya. Les emissions de les empreses catalanes sotmeses a aquest règim augmenten lleugerament l’any 2014. Les 131 instal·lacions que hi estan subjectes han emès uns 13,2 milions de tones de CO2 durant l’any 2014: un 0,4% més que l’any anterior.
 • Impuls a l’economia verda i circular per a una Catalunya competitiva, eficient i innovadora (26.05.2015)
  L'Estratègia d'impuls a l'economia verda i a l'economia circular és una eina que contextualitza el concepte d'economia verda i circular a Catalunya i, alhora, estableix un full de ruta amb les línies de treball que s'han de desplegar a curt i mig termini per impulsar aquest model econòmic al país.
 • Qualitat ambiental i sanitària als refugis de muntanya (26.05.2015)
  Jornada tècnica adreçada principalment a guardes i treballadors de refugis de muntanya
 • Jornades: "30 anys de la Llei d'Espais Naturals: balanç i reptes" (25.05.2015)
  Diverses institucions organitzen aquest mes de juny unes jornades sobre els 30 anys de vigència de la Llei 12/1985, dels espais naturals de Catalunya.
1 | 2 | 3 | 4 | 5   Següent > Total pàgines: 22

Xarxes socials